Operatorul RCS RDS a introdus in grila de televiziune digitala prin cablu posturile tv Antena 1 HD, Antena 3 HD și Antena Stars HD. Televiziunile vor fi introduse treptat in toata rețelele de televiziune digitala prin cablu din Romania ale acestui furnizor de servicii tv cu plată.

footer_statii_hd_color

Comunicatul integral al RCS, în continuare:  

RCS & RDS introduce în grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars

Începând de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce în grila de cablu digital bază şi formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD vor fi introduse în grila de cablu a RCS & RDS împreună, pe poziţii alăturate, în apropierea unuia dintre canalele Antena Group deja prezente în grilă. Versiunile SD ale canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, cât şi toate celelalte canale TV ale Antena Group vor fi în continuare disponibile în grila de cablu a RCS & RDS pe poziţiile deja cunoscute abonaţilor.

În cazul în care, începând cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD şi Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, vă rugăm să (re)scanaţi canalele TV din grilă.

Informăm abonaţii că, în întâmpinarea dorinţei acestora de a se bucura de un conţinut TV cât mai variat şi de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce în grilă versiunea HD a canalelor Antena Group se bazează pe comunicatul public al Antena Group, cât şi pe angajamentul făcut de Antena Group în acordurile de retransmisie şi corespondenţa purtată cu RCS & RDS în acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS să preia „gratuit” şi să retransmită în reţeaua sa de cablu digital, în format HD, oricare din canalele sale, fără să fie necesară plata vreunei sume de orice natură către sau posibilitatea ridicării de pretenţii de orice natură de către oricare dintre entităţile grupului Intact.

Această înţelegere este motivul esenţial care stă la baza deciziei RCS & RDS de a pune la dispoziţia abonaţilor săi versiunea HD a canalelor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

 

UPDATE 2

Craiova -> 450000 kHZ modulație 256QAM

Targu Jiu -> 450000 kHZ modulație 256QAM

Pitesti -> 450000 kHZ modulație 256QAM

 

Frecventele sunt diferite de la o localitate la alta, este recomandabil sa dati o scanare completa.

Distribuie pe social media

By dvbnews