Antena 3 acuză RCS că ar fi bruiat emisia postului. Postul a difuzat astăzi mai multe știri pe acest subiect. Jurnaliștii postului spun că, în timpul anumitor emisiuni de joi seara, în loc de sunet s-a auzit muzică. Problemele ar fi apărut în timpul unor emisiuni precum Subiectiv și Sinteza zilei. a3_rcs_1

Scandal total între RCS& RDS şi cei de la Antene. După ce reprezentanţii trustului Intact au acuzat faptul că i s-ar fi bruiat semnalul Antenei 3 joi seara, cabliştii răspund extrem de dur. Minute întregi emisiunile din prime-time ale Antenei 3 au avut imagine, dar pe fundal se auzea muzică. Problemele au fost de la grupul Intact, au spus reprezentanții RCS.

Functionarea necorespunzatoare a canalelor de televiziune la care faceti referire a fost generata de catre Grupul Intact, ca urmare a nerespectarii parametrilor de transmisie agreati intre cele doua parti. Astfel, compania RCS & RDS nu se face raspunzatoare de situatia aparuta in seara zilei de 7 iulie. In acest moment, toate canalele de televiziune functioneaza corect si in parametri normali“, au declarant reprezentantii companiei RCS & RDS.

Distribuie pe social media

By dvbnews