1. Chili TV, post gastronomic în limba maghiară deținut de CEE Broadcasting Co., a primit aprobaraea CNA de a-și schimba numele și sigla. Postul se va numi LiChi TV. Potrivit reprezentanților CNA, compania a cerut modificarea după un litigiu dintre deținătorul Paprika TV, AMC. Instanța de la Budapesta a decis că numele Chili TV nu mai poate fi folosit de către CEE Broadcasting înturcât se aseamînă prea mult cu Paprika, care este tot un post TV gastronomic.

Potrivit unui site de știri din Ungaria, în cadrul litigiului, cei de la AMC au prezentat inclusiv un studiu în care oamenii erau întrebați cu ce asociază termenul de Chili. Răsounsul top-of-mind pentru 95%  dintre aceștia a fost „paprika”.

CEE Broadcasting Co. SRL, în care este acționar producătorul Andrew G Vajna, a primit de la CNA  nouă licențe de posturi TV în limna maghiară (detalii, AICI și AICI). CEE Broadcasting mai are licență pentru următoarele posturi: Izaura TV, FEM-3, KIWI TV, Mozi+, Prime, Super TV2, Zenebutik, Humor+, Moziverzum.

Chili TV este difuzata și pe teritorul României pentru comunitățile de maghiari.

Distribuie pe social media

By dvbnews