Discovery_HD_oldDiscovery Networks Europa Centrală anunţă lansarea noului canal Discovery HD pe piaţa românească. Discovery HD este cea mai mare reţea TV în format High Definition (de înaltă definiţie) la nivel global, care oferă divertisment utilizând cea mai recentă tehnologie HD. Grila de programe independentă a acestui post reprezintă o combinaţie între cele mai bune serii şi producţii HD din videoteca întregului portofoliu de canale Discovery şi programe realizate special pentru Discovery HD. Imaginile spectaculoase, detaliile expresive îmbogăţite de utilizarea sistemului surround sound 5.1 şi programele de calitate care prezintă miracolele lumii, dar şi subiecte de cultură, ştiinţă, istorie a naturii, călătorii şi stil de viaţă fac ca realitatea înconjurătoare să pară mai interesantă şi mai familiară. Unele dintre cele mai urmărite serii de pe Discovery HD sunt disponibile acum şi pentru telespectatorii din România. Seria Discovery Atlas, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care au intrat vreodată în producţie în epoca televiziunii de înaltă definiţie, le aduce telespectatorilor materiale speciale de două ore. Australia, Franţa, Italia sau Brazilia sunt câteva dintre ţările prin care veţi călători prin intermediul “Atlasului”. Alte serii speciale care se vor transmite pe Discovery HD sunt Ocean Voyagers, Sunrise Earth International şi Fantastic Festivals of the World. În prezent, Discovery HD este disponibil în România prin iNES IPTV, în cadrul pachetului iNES TRIPLE PLAY.

HDTV reprezinta cel mai inalt standard de calitate a imaginii existent la nivel mondial. Daca televiziunea traditionala are o rezolutie de aproximativ 210.000 pixeli, in formatul HDTV se ajunge la doua milioane de pixeli, de aproximativ 10 ori mai mult detaliu decat prin intermediul operatorilor clasici de televiziune. O alta diferenta este data de formatul imaginii – 16:9 pentru formatul HD comparativ cu 4:3 pentru formatul televiziunii clasice, ceea ce duce la o calitate exceptionala a imaginii, echivalenta cu calitatea imaginii de cinematograf.
Read more at http://www.myc.ro/stiri-it-si-nu-numai/ines-iptv-aduce-in-premiera-in-romania-canalul-discovery-hd#DOCdtYmYyyPQUMpB.99

Distribuie pe social media

By dvbnews