Incepand cu data de 7 martie 2016 Euforia Tv s-a transformat în Happy Channel, aceasta fiind o schimbare majora atat la nivel vizual, ca si in privinta continutului. Noua televiziune va fi dedicată de asemenea pentru publicul feminin, dar va avea in grilă si programe pentru intreaga familie.

Reality-show-ul “Dreptul la fericire” cu Florina Onețiu, magazinul informativ “Happy day”, telenovele si seriale sunt incluse in grila Happy Channel. Websiteul televiziunii este tvhappy.ro.

euforia-tv-happy-chanel-800x500_c

Happy Channel se declară a fi o televiziune “militantă”, care să “reprezinte cauzele și să militeze pentru ele”. In grila de programe vor fi incluse seriale precum “Suits”, “Prizoniera dragostei”, “Dr. House”, “Downtown Abbey”, dar si productii sud-americane ale Televisa, americane si europene. Va fi lansată si o producție proprie, de fapt un reality-show experimental, “nou pentru piața TV din România și chiar din Europa”, mai precizează Euforia TV.

Happy Channel a primit pe 18 septembrie 2014 două licenţe audiovizuale, prin satelit şi prin reţele de comunicaţii, pentru televiziunea Happy Channel. Publicul ţintă urma să fie reprezentat de persoanele din mediul urban cu vârsta între 10 şi 49 de ani. Initial, lansarea era preconizata pana la sfarsitul anului 2014. Ulterior, CNA a prelungit cu 6 luni, în sedinta de şedinţa de marți, 15 septembrie 2015, termenele de începere a difuzarii serviciilor de programe ale Happy Channel.

Ruxandra Ion, consilier de conținut Happy Channel, a precizat că a cesionat drepturile către Antena Group, Happy Channel fiind rezultatul pe care il dorea, adica o televiziune dedicata femeilor, dar si familiei, impotriva tendintei de tabloidizare, o televiziune care “vorbește despre valori, despre puterea de a lupta, despre povești frumoase și despre dreptul fiecăreia dintre noi de a-și găsi fericirea”. In urmatorii ani, Happy Channel are in planuri si productia unui serial românesc.

Distribuie pe social media

By dvbnews