dvb_hOperatorul de telefonie mobilă O2, producator de telefoane mobile Nokia și grupul de transmisie de difuzare ARQIVA au lansat detaliile finale ale procesului lor de sol-rupere de televiziune mobilă. Patru sute de abonați O2 din Oxford, va fi capabil de a viziona 16 canale de televiziune live atunci când procesul de șase luni a standardului DVB-H, primul de acest gen din Marea Britanie, devine în curs de desfășurare săptămâna viitoare.
Canalul de line-up include BBC One, BBC Two, BBC News 24, ITV1, ITV2, Channel 4 și cinci, precum și programe de la British Eurosport, Cartoon Network, CNN, Discovery Channel, MTV, ShortsTV, Sky News, Sky Sports știri și Sky Travel. Abonații vor putea selecta programe de la un ghid de servicii pe ecran pe lor Nokia 7710 smartphone-uri, și setați alerte amintindu-le atunci când un spectacol urmează să înceapă.

La începutul acestei luni Nokia a declarat pilotul de televiziune mobil din Helsinki, a demonstrat că 41% dintre participanți ar fi dispuși să plătească pentru serviciile de televiziune mobilă, cu jumătate din utilizatorii 500 in proces spunand ca au crezut? 10 pe lună a fost un preț rezonabil.

NTL Broadcast construiește o rețea de difuzare a opt emițătoarele DVB-H pentru a acoperi 120 km patrati centrate pe Oxford, care va permite participanților să primească televiziunea digitală în mișcare. Vor fi recrutați testat serviciul în zona de captare rutier inel de la Oxford și va fi cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

Distribuie pe social media

By dvbnews