“Nașul” Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Nașul TV. Cel puțin așa anunță un comunicat care rulează permanent pe ecranul postului de televiziune.

Potrivit comunicatului de pe ecran, “Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV”.

Totodată, “Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV”. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

 

COMUNICAT al Consiliului de Administratie al Nașul TV

Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 și a hotărârii executorii a Tribunalului București nr. 160/29.09.2017.

Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație.

Comunicatul este afișat și pe postul Nașul TV, pe un crawl din partea superioară a ecranului.

Distribuie pe social media

By dvbnews