Postul de televiziune Realitatea TV din Moldova își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată, începând de sâmbătă, 29 iulie. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții postului TV, pe site.

„Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea așa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, știri imparțiale, a avut invitați interesanți și a prezentat publicului investigații de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne-ați susținut și apreciat activitatea.”, se arată în mesajul postului.

În același mesaj se menționează că zona de online a grupului de presă va continua să funcționeze. Este vorba despre www.realitatea.md; www.rlive.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md.

Realitatea TV s-a lansat pe piaţa media din Moldova în 8 iulie 2014, fiind condusă de Dumitru Țîra, proprietarul Grupului de presă “Realitatea”.

De menționat că Realitatea TV Moldova nu are nicio legătură cu postul din România.

Distribuie pe social media

By dvbnews