Este-oficial--vom-avea-Rock-TV-in-prima-parte-a-acestui-anDouă posturi noi de televiziune sunt pregătite de lansare. Este vorba de canalele muzicale Rock TV și Magic TV. În primă fază, se vor regăsi în grila operatorilor UPC și INES, dar oficialii companiei Antenna Group, care deține posturile, sunt în discuții și cu celelalte companii de distribuție de pe piață.

Totodată, Rock TV și Magic TV, extensii în televiziune ale posturilor de radio omonime, vor putea fi recepționate pe site-urile Rock FM și Magic FM.

Potrivit documentației depuse la CNA, compania Kiss TV Music deținută de grupul grec Antenna, care va opera televiziunile, are deja acorduri de principiu cu companiile de cablu UPC, RCS, Telekom și Ines Group. Posturile vor avea 100% producții ale altor producători, fără producție proprie. Sursa de finanțare a posturilor va fi publicitatea.

Cristi Hrubaru, năbădăiosul rocker de la ”Cronica Cârcotașilor” și boss-ul de la Rock FM ne-a confirmat știrea. Tot el va fi coordonatorul noului post de televiziune, un proiect al trustului media Antenna Group din Grecia, care a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului nouă noi licențe de televiziune prin cablu. Prima pentru Rock TV iar cea de-a doua pentru Magic TV.
Sub Antenna Group, trust ce a intrat pe piața românească în urmă cu doi ani, odată cu achiziționarea de la ProSiebenSat1 a postului de televiziune Kiss TV, are sub tutela sa și stațiile de radio Kiss FM, Magic FM, One FM și Rock FM.
Rock FM a emis prima dată în toamna lui 2010,director de programe fiind Cristi Hrubaru, din echipa sa fiind și Mihai Georgescu, cunoscut publicului drept Miţă de la Bere Gratis și Alin Dincă sau Coiotu’, vocalul formaţiei Trooper .

Distribuie pe social media

By dvbnews