HBO-2-si-3Televiziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie, s-a lansat luni, 21 martie, şi în România, dată la care şi postul HBO Comedy s-a transformat în HBO 3, ambele fiind disponibile în format SD şi HD.

Astfel, începând de luni, 21 martie, HBO a relansat televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. “Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, a precizat HBO, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy a devenit HBO 3, “locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”. “Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.

“Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, “Entourage/ Anturaj”, “The Sopranos/ Clanul Soprano”, “Rome/ Roma” vor fi difuzate în întregime la HBO 3 începând de luna aceasta.

În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa precum “Umbre”, “Aranyelet/ O viaţă bună” (produs în Ungaria), “Mamon” (produs în Cehia).

“Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorinţa de a oferi publicului HBO şi mai multe opţiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toţi iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecţie vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO 2, HBO 3”, a declarat despre lansarea celor două noi posturi, Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.

Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opţiunea de a selecta dublaj în limba maghiară.

Operatorul de cablu RCS&RDS a introdus în grila de televiziune Digi TV prin cablu digital şi prin satelit două noi televiziuni din portofoliul HBO: HBO2 şi HBO3 (fostul HBO Comedy), care au fost lansate în România pe 21 martie.

De asemenea, HBO3 va fi disponibil gratuit (cu scop promoţional), în cadrul weekendului 26-27 martie, pentru abonaţii Digi TV prin cablu digital şi satelit.

Noile pozitii in grilele Telekom România vor fi urmatoarele :
HBO – pozitia 215
HBO 2 – pozitia 217
HBO 3 – pozitia 219
HBO HD – pozitia 216
HBO 2 HD – pozitia 218 ( doar prin IPTV si DVB-C )
HBO 3 HD – pozitia 220 ( doar IPTV si DVB-C )
Cinemax – pozitia 221
Cinemax HD – pozitia 222 ( doar IPTV si DVB-C )
Cinemax 2 – pozitia 223
Cinemax 2 HD – pozitia 224 ( doar IPTV si DVB-C )

Nextgen a anuntat de asemenea introducerea acestor posturi in grila. “Din aceasta luna, introducem HBO 2 HD si HBO 3 HD. Astfel, extraoptiunea MAXPAK devine cea mai completa extraoptiune dedicata pasionatilor de film in format High Definition. Alaturi de HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2 si Cinemax 2 HD, cele doua televiziuni completează oferta cu cele mai bune si noi filme, seriale, productii originale HBO si concerte disponibile la NextGen. Posturile in fomat High Definition din extraoptiunea MAXPAK pot fi receptionate impreuna cu extraoptiunea HD activă. Pentru receptionarea acestor canale, recomandăm abonatilor care au active extraoptiunile MAXPAK si HD sa rescaneze grila tv”, precizează NextGen Communications, care face parte din grupul Deutsche Telekom, fiind detinuta 100% de Telekom. NextGen detine o retea nationala in peste 30 orase din România si in peste 200 de alte localitati

 

Distribuie pe social media

By dvbnews