Operatorul de telecomunicații Telekom Srbija din Serbia și operatorul de emitătoare și multiplexuri Emisiona Tehnika i Veze (ETV) au lansat primul serviciu national de televiziune digitală terestră cu plată din țara vecină.

Denumită Antena Plus, oferta include în grilă un număr total de 26 canale de televiziune și 5 posturi de radio. Dintre acestea, 12 sunt canale tematice oferite de radiodifuzorul comercial Pink, iar 5 sunt canale ale Arenasport. Aceste canale sunt completate de televiziunile FX Film Klub, Minimax, Agro TV, Hram Televizija, Info na Dlanu, Zenska TV, Kitchen TV, Sve na Dlanu si Nickelodeon.

arena-tv

Abonamentul lunar este aproximativ 7,30 euro, cu o perioadă minimă contractuală de 2 ani. Toți cei care se aboneaza până la 31 octombrie 2016 vor primi acces gratuit până la sfârșitul anului 2016 ( relativ gratuit, deoarece există de asemenea o taxă de instalare de aproximativ 14,60 euro). Fiecare receptor suplimentar ( sau modul CAM pentru televizoare cu tuner DVB-T2) necesită plata acestei taxe de activare.

pink-tv

Antena Plus emite în standardul DVB-T2, cu criptare Conax Contego, prin Mux 1 și Mux 3, care acoperă 97% din locuințele din Serbia. Principalul grup țintă de clienți este format din telespectatorii din medul rural care nu au condiții tehnice pentru a se abona la serviciul de televiziune IPTV al Telekom Srbija. Compania estimeaza că vor exista 70.000 abonați la serviciul DVB-T2 în anul 2017 si 200.000 abonati in anul 2021.

Distribuie pe social media

By dvbnews