new1.tif

      SES S.A. (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat că SES Satellite Leasing (SESSL), ramura SES pentru investiții antreprenoriale, intenționează să extindă operațiunile satelitare SES prin construirea unui nou teleport, care va avea câteva stații de comandă pe Insula Man.

       Teleportul, care se estimează a fi dat în funcțiune în anul 2017, va fi o instalație de ultimă generație, cu telemetrie prin satelit, capacități de gestionare și TT&C (monitorizare și comandă), alături de o gamă largă de servicii de teleport, cum ar fi legături ascendente (uplink), descendente (downlink) și servicii de contribuții pentru radiodifuzori și centre de date. “Investițiile SES în teleportul performant de pe Insula Man vor consolida și mai mult oferta noastră de infrastructură, în avantajul tuturor clienților noștri, ” a declarat Martin Halliwell, Chief Technology Officer, SES. Laurence Skelly, ministrul pentru Dezvoltare Economică în guvernul Insulei Man a adăugat: “Insula Man are reputația de a fi un laborator de testare pentru noi tehnologii inovatoare. Avem o infrastructură solidă și sisteme de telecomunicații pe măsură, oferim sprijin companiilor în formare, și toate acestea au atras interesul unei game largi de companii și sectoare tehnologice. Principala activitate a departamentului nostru constă în atragerea de viitoare investiții, iată de ce vom continua să sprijinim eforturile industriei pe măsură ce aceste noi tehnologii uluitoare se concretizează. ” În prezent, SES deține peste 30 de teleporturi, inclusiv cele ale filialelor sale O3b Networks și MX1 și alte teleporturi partenere.

      SES (simbol bursier SESG la Bursa Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg) este un operator, de talie mondială, de sateliți, care operează o flotă de peste 50 de sateliți geostaționari. Cu accent pe valoare adăugată și soluții end-to-end în patru verticale cheie ale pieței (video, companii, mobilitate și guvernare), SES oferă soluții de comunicații prin satelit radiodifuzorilor, funizorilor de conținut și celor de internet, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, cât și pentru companii și organizații guvernamentale din întreaga lume. SES înseamnă relații de afaceri de lungă durată și servicii de înaltă calitate și excelență în industria operațiunilor prin satelit. Echipele SES, de o largă varietate culturală, se află în diferite locații de pe glob și lucrează îndeaproape cu clienții pentru a le îndeplini cerințele specifice în materie de lățime de bandă și servicii. MX1, subsidiară a SES, este unul dintre cei mai performanți operatori de servicii media din lume și oferă o întreagă gamă de servicii digitale video și media. Prin deținerea în totalitate a O3b Networks, o rețea de sateliți de generație următoare care combină acoperirea oferită de satelit cu viteza fibrei optice, SES și-a îmbunătățit semnificativ capabilitățile existente pentru video și date. SES este primul operator din lume care are capacitatea să ofere, pentru numeroase segmente de piață și pe diverse meridiane, servicii scalabile livrate de rețeaua de sateliți GEO-MEO. La SES constuim noi ecosisteme și deschidem drumul către noi orizonturi.

Mai multe informații pe: www.ses.com

Distribuie pe social media

By dvbnews