bravaSingurul post romanesc cu profil gastronomic a incetat insa activitatea din cauza problemelor economice.
Pe Intelsat 902, la 62 de grade est, 11,190 GHz, H, 2480, 7/8, se afla in teste Brava TV, primul post romanesc dedicat gastronomiei.

Sloganul lor este Brava TV – o televiziune de bun gust!
Detinut de Bilancia Exim SRL, postul de televiziune Brava tv nu a rezistat pe piata media decat un an de zile. Atat a reusit sa supravietuiasca un canal de nisa care a intrat foarte greu in grilele de programe ale operatorilor de cablu si mai mult nu a reusit sa atraga si publicitatea de care avea atat de mult nevoie.

Imi exprim regretul pentru aceasta decizie, caci eu personal eram unul din acei telespectatori care “savura” adesea retetele bucatarilor de la Brava. Din pacate, se pare ca publicul feminin (targetul majoritar al canalului) nu s-a aratat interesat de a invata sa gateasca. De… poate ca e mai usor acum sa comanzi mancarea acasa, sa mergi la restaurant sau sa o cumperi deja facuta de la hypermarketuri.

Am aflat despre asta de la cineva din echipa de acolo. S-a închis! Criza economică trece prin stomac şi chiar prin televiziunile adresate stomacului! www.brava.tv nu mai e!

Distribuie pe social media

By dvbnews