vlcsnap-2016-07-17-03h46m07s005Operatorul RCS RDS a introdus canalul tv Da Vinci Learningin grila de televiziune digitala si analogica prin cablu, precum si prin satelit Digi Tv. Mai jos gasiti o captura din emisia acestei televiziuni prin furnizorul mentionat, recepționată cu un televizor cu tuner DVB-C si CI+.

Da Vinci Learning este o televiziune care difuzeaza ziua programe educative destinate copiilor și familiei, iar seara documentare și serii de programe din aceeasi nișă, cu subiecte din istorie, fizică, biologie si altele. Televiziunea a fost lansata in anul 2007 de către Da Vinci Media GmbH din Berlin ( Germania ) si este difuzata international ( de exemplu in Romania, Ungaria, Polonia, Serbia, Macedonia, Slovenia, Turcia, Bulgaria si altele ). Televiziunea M4 Sport Europe a fost eliminată din grila RCS RDS, cel putin in anumite zone geografice ( poate in alte zone este in continuare ).

RCS RDS a introdus Da Vinci Learning si in grila Digi Tv prin satelit ( DTH ), pe frecventa 12607, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Distribuie pe social media

By dvbnews