TVR Info a intrat in grilele operatorilor Digi (RCS & RDS), Orange si Vodafone, in acest articol vom mentiona cum poate fi receptionat acest post in retelele mentionate anterior. In plus, in grila de televiziune digitala prin cablu Digi a intrat si Realitatea Plus HD.

In reteaua Digi, TVR Info HD este disponibil de astazi insa doar ascuns (la scanarea grilei cu Alti operatori) si doar in cateva judete, am primit confirmari momentan pentru urmatoarele zone:

  • Valcea, Bucuresti, Ilfov, Timis, Constanta, Galati, Dolj, Bacau, Iasi, Bihor, Arad
  • Brasov, Maramures – frecventa 562 MHz
  • Mehedinti, Teleorman – 554 MHz

In reteaua Orange Romania Communications (fostul Telekom Romania Communications), TVR Info este disponibil doar in format SD. In acelasi timp, TVR 1 SD a fost eliminat din grila, ramanand doar TVR 1 HD. TVR Info este disponibil la Orange Romania Communications pe pozitia 111, frecventa 682 MHz.

In reteaua Orange Romania, TVR Info HD este disponibil pe pozitia 127.
In ceea ce priveste Vodafone Romania, putem receptiona acest post pe pozitia 409, este disponibil inca de ieri insa era ascuns.

Tot astazi, in grila Digi (cablu digital) a fost introdus postul Realitatea Plus HD, Digi fiind primul operator principal de televiziune care introduce varianta HD a acestei televiziuni. In format SD, Realitatea Plus este disponibil in grilele tuturor operatorilor de televiziune prin cablu.

Realitatea Plus HD si TVR Info HD la Digi

TVR Info a revenit la 7 ani dupa ce a fost inchis iar reprezentantii promit sa fie o televiziune echidistanta, care va difuza continut de calitate.

Reamintim ca Televiziunea Romana pregateste relansarea unuia dintre cele mai apreciate posturi ale sale, TVR Cultural, care va incepe emisia in toamna, conform reprezentantilor TVR.

Vom actualiza acest articol atunci cand TVR Info HD si Realitatea Plus HD vor fi disponibile oficial in grila Digi, fara sa mai fie ascunse.
Voi ce parere aveti despre TVR Info si Realitatea Plus? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Distribuie pe social media

By dvbnews

2 thoughts on “Realitatea Plus HD si TVR Info HD la Digi”

Comments are closed.