Al Jazeera America de a fost lansat în august 2013, după preluarea Current TV Al Gore .Canalul de prezent ajunge la 60,8 milioane de case prin cablu.

“Am asistat și a lucrat alături de unii dintre cei mai talentați orice organizație ar putea dori”, a declarat Al Anstey, CEO al Al Jazeera Americii, într-o declarație.

“De la lansarea sa în 2013, activitatea desfășurată de echipa de la Al Jazeera America a fost recunoscut cu aproape fiecare premiu majoră o organizație de știri americană poate primi. Eu respect foarte mult angajamentul de neegalat și munca excelentă a echipei noastre, care a creat o mare jurnalism. Ne-am pus tot mai mult în afară de toate celelalte, iar realizările din ultimii doi ani și jumătate ar trebui să fie o sursă de mândrie imensă pentru toată lumea. ”

În același timp, Al Jazeera a declarat că este de a extinde serviciile digitale în SUA, “Al Jazeera Media Network a anunțat astăzi de la Doha intenția de a extinde serviciile sale internaționale existente digitale pentru a extinde prezența multi-platformă în Statele Unite ale Americii.

“Deoarece publicul din ce în ce mai multe platforme la rândul său, inclusiv dispozitive mobile, pentru știri și informații, această extindere va permite consumatorilor deopotrivă non-SUA din SUA și pentru a avea acces la jurnalism și conținut oriunde și oricând doresc rețelei.”

In lunile urmatoare rețeaua intenționează să le ofere mai multe detalii în jurul viitoarei extinderea serviciilor sale multi-platformă digitală în SUA.

 

Initial pe 30 aprilie 2016, au anuntat ca va înceta activitatea definitiv, in State Unite, astazi zvonurile sustin ca vor lansa un serviciu digital in luna septembrie, impreuna cu cei de la Cablenet Communication Systems Ltd

Distribuie pe social media

By dvbnews