Matinalul Pro FM va fi fără Andrei Gheorghe din această toamnă. Noua formulă a emisiunii de dimineață va fi realizată de Greeg și Marius Onuc. Ce spun oficialii Pro FM? Dar Andrei Gheorghe?

Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat și nu a mai fost prelungit.

“Sigur că aș fi vrut să merg mai departe cu emisiunea, cu radioul. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro.

Andrei Gheorghe a realizat matinalul cu Greeg la Pro FM în ultimii doi ani. Înainte de Gheorghe, matinalul Pro FM era prezentat de Greeg cu Marius Onuc, formulă care este acum realuată.

 În momentul în care ai fost anunțat că nu se mai prelungește contractul, ce ți s-a spus?
Andrei Gheorghe:
Nimic.

Nu ai întrebat?
Nu. Ei trebuie să răspundă. Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară.

Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern.

Adică?
S-a discutat scriptul emisiunii într-o ședință. Ce anume am spus într-o ediție, cuvânt cu cuvânt.

Sunt om de radio, îmi place ceea ce fac. Sigur că aș fi vrut să merg mai departe cu emisiunea. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM.

Ce s-a schimbat?
Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când exiti pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva.

Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1.

Dar ce s-ar fi dorit?
Orice, dar să nu deranjeze pe nimeni. În primul rând pe cei din interior. Telefonul scurt. Să fie liniște.

Ți s-a atras atenția că ai fi sărit calul?
Cum am spus, s-a făcut un board pentru scriptul unei emisiuni, să se discute ce am zis. Era ceva inocuu, o prostie, nu mai țin minte.

Ce faci?
Cred că mă retrag din media. Sunt om de radio și am făcut cu mare drag tot ce am făcut până acum. Sunt pe Facebook, nu dispar de tot din lume. E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproșat asta.

Și la Pro FM?
La greu! Probabil au și ei dreptate. There is no country for old men. [ sursa ]

Distribuie pe social media

By dvbnews