Initial, in cursul zilei de ieri Bollywood TV nu mai functiona in reteaua DigiTV satelit, fiind functional in reteaua Focus Sat insa astazi programul nu mai functioneaza nici in grila operatorului detinut de grupul M7.

Bollywood TV este preluat de Digi prin simulcrypt de la Focus Sat. Conform informatiilor oferite de operatorii Digi (relatii cu clientii – 0314004000), exista o problema de natura tehnica de la furnizor (Bollywood). Totusi, exista informatii neoficiale oferite de tehnicienii Digi conform carora Bollywood TV ar fi iesit din grila de programe de satelit RCS – RDS.

In grila Focus Sat, televiziunea Bollywood TV este situata pe pozitia 22, TP 11747.
Bollywood TV inca functioneaza in grila de programe Digi cablu digital atat in format SD cat si in format HD.
Bollywood TV a intrat in grila de programe Digi pe 5 octombrie 2018 impreuna cu posturile Epic Drama si M5, iar varianta varianta BO HD a intrat in grila de cablu digital pe 29 noiembrie 2019.

Bollywood TV este o televiziune de divertisment operata de ISG TV SRL ce difuzeaza filme, seriale si show-uri din industria indiana. Asociatii firmei ISG TV SRL sunt Shimshon Shai, Elazar Gilad si Noemi-Gabriela Samoila-Zamfirescu. Cetatenii israelieni detin 90% din firma, restul de 10% fiind detinut de Noemi-Gabriela Samoila-Zamfirescu.

Bollywood TV nu mai functioneaza la Digi DTH si Focus Sat

Cateva productii apreciate si difuzate in prezent de Bollywood TV sunt: Culoarea iubirii, Jyoti, Urmarirea, In mintea lui Cyrus, Vendeta, Masa 21, Momeala, Casa plina, Luptatorii pentru libertate, Cu orice risc, Rascrurea – patru povestiri, Atacurile din Mumbai, Toba, 5 milioane in 5 ore, Nu te pui cu politica! sau emisiunea.

Am incercat sa contactam reprezentantii Bollywood TV pe numarul afisat pe site: 0757040422 si pe adresa e-mail tv@bollywoodtv.ro insa fara succes.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind receptia Bollywood TV in grilele operatorilor DigiTV satelit si Focus Sat. Voi ce parere aveti despre situatia de nefunctionare a acestui program, v-ar afecta daca ar fi eliminat din grila de programe Digi sau Focus Sat? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Conform reprezentantilor Bollywood TV in Romania,  televiziunea și-a schimbat transportul și frecventa de emisie pe satelit.
Abonații DTH pot vedea canalul după actualizarea listelor de programe.
Noile date de receptie satelit BOLLYWOOD SD sunt:Satelit: THOR 6TP: BSS13NID: 1536TS-ID: 712SID: 31207Freq/Pol: 11958MHz/VMODCOD: QPSK – 28000 – 7/8Nu este nevoie sa repoziționati antena!Update 11.05.2020: Bollywood TV apare din nou in grila Digi pe pozitia 132; Daca programul nu a aparut inca in grila, e nevoie de rescanarea programelor sau de o revenire la setarile din fabrica;

sursa: media-max.ro

Distribuie pe social media

By dvbnews