Noul brand din portofoliul companiei Viasat, Epic Drama, va oferi peste 600 de ore de conţinut selectat dintre cele mai bune seriale dramatice la nivel mondial, având în rolurile principale cele mai cunoscute nume din televiziune.

Televiziunea va fi lansată în teritorii cheie, inclusiv România, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Grecia, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia şi Ucraina, în data de 14 decembrie.

Dedicat celor mai bune seriale dramatice de epocă din lume, Epic Drama va completa portofoliul de canale şi SVOD al Viasat World, care include 27 de canale pay-TV în peste 50 de teritorii, alături de oferta non-lineară în multe dintre pieţe.

Programat pentru lansare în data de 14 decembrie 2017, Epic Drama va oferi peste 600 de ore de conţinut HD, alcătuit din producţii de top, care acoperă majoritatea genurilor dramatice. În acelaşi timp, până la 80% din conţinutul oferit include drepturi SVOD, susţinând misiunea asumată de companie, aceea de a oferi publicului său cel mai bun conţinut disponibil la nivel mondial, prin intermediul unei multitudini de platforme şi dispozitive.

Lansarea noului canal este susţinută de investiţii semnificative în cel mai bun conţinut disponibil şi drepturile asociate acestuia şi va fi sprijinită de o campanie dedicată de marketing, atât pentru lansare, cât şi în continuare.

Epic Drama va fi disponibil iniţial în teritoriile şi pieţele cheie ale Viasat World: România, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia şi Ucraina, prin intermediul unui feed pan-regional.

Irina Gofman, CEO & Preşedinte Viasat World a declarat:

„Suntem încântaţi să lansăm Epic Drama, un nou canal puternic şi generos, dedicat în totalitate producţiilor dramatice de cea mai bună calitate, cu bugete pe măsură, un canal care are la bază poveşti captivante. Statutul nostru unic, în calitate de grup independent de televiziune, ne oferă posibilitatea de a asculta cu atenţie partenerii şi telespectatorii, de a înţelege ceea ce caută şi de a răspunde rapid nevoilor acestora. Ne folosim de experienţa acumulată în difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsă pe care am identificat-o pe piaţa de televiziune – lipsa unui canal care să transmită 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un conţinut disponibil şi la cerere”.

Fanii serialelor dramatice vor avea acces la cele mai apreciate şi fascinante producţii dintr-o varietate de genuri: crime şi mister, adaptări literare, seriale politice, istorice, de război, acţiune, aventură sau fantastice. Conţinutul este alcătuit din cele mai bune titluri produse în Marea Britanie, SUA, Spania, Franţa, Italia, Australia şi Canada.

Epic Drama aduce la viaţă poveşti pline de emoţie şi inspiraţie, poveşti de iubire, trădare, pasiune şi pierdere. Majoritatea conţinutului difuzat în prime-time este produs în ultimii trei ani şi este difuzat în exclusivitate în proporţie de 70% în teritorii, astfel încât telespectatorii se pot bucura de cele mai noi producţii dramatice 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

 

UPDATE 14 decembrie 2017

Operatorul de televiziune cu plată AKTA a introdus în grila de programe noul canal tv Epic Drama, atât în versiune SD ( pe poziția 130 ), cât și în versiune HD ( pe poziția 131 ). Epic Drama se lansează pe 14 decembrie 2017 atât în România, cât și în alte teritorii din Europa Centrală și de Est.

UPDATE 17 decembrie 2017
Recent lansata televiziune Epic Drama HD a adăugat sistemul de criptare utilizat de Digi Tv România, pentru a intra cu subtitrare în limba română în grila operatorului de televiziune. Frecvența de recepție este 12687, polarizare verticală, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 QPSK.
Distribuie pe social media

By dvbnews