Nautical Channel – eliminat din grila UPC (Vodafone) – Cu mai putin de 2 zile ramase inainte de finalizarea integrarii UPC in Vodafone, abonatii serviciului de televiziune prin cablu primesc o veste proasta, privind eliminarea postului Nautical Channel din grila.

Nautical Channel era disponibil in grila UPC doar in format SD si a fost eliminat in cursul zilei acesteia din grila. Momentan nu a fost introdus niciun canal care sa inlocuiasca acest program in grila. Programul era disponibil in grila pe pozitia 209.

Deja am primit mai multe nemultumiri privind eliminarea postului Nautical Channel din grila, abonatii dand vina pe preluarea companiei UPC de catre Vodafone pentru aceasta modificare.

Nautical Channel este singurul canal despre sporturi nautice care difuzeaza 24/24 de ore emisiuni despre navigare, surf, kayak, canoe, etc. Canalul este disponibil la nivel mondial, avand peste 20 de milioane de abonati doar in SUA. Este disponibil in limba engleza, franceza, germana sau greaca.

Nautical Channel a reunit o echipa internationala experimentata concentrata pe sporturi nautice si divertisment pentru a aduce telespectatorilor ultimele informatii despre navigare, curse cu barci de mare viteza si surf, precum si multe programe lifestyle pentru publicul lor international. Telespectatorii pot viziona evenimente sportive precum America’s Cup World Series, World Surf League Tour, IKA Kiteboarding World Championships, PWA World Windsurfing Tour, Volvo Ocean Race, P1 Superstock si altele.

De asemenea, Nautical Channel reprezinta cea mai usoara metoda pentru industria nautica de a ajunge la simultan la consumatorii internationali pasionati de aceasta industrie.

Nautical Channel oferta telespectatorilor cele mai bune programe de sport si lifestyle prezentate de experti internationali intr-un mod clar si simplu pentru toate nivelurile de expertiza nautica. Programele premiate ajung la o audienta bine definita insa are de asemenea un interes general.

Nautical Channel – eliminat din grila UPC (Vodafone)

Sporturile nautice reprezinta mai mult de jumatate din grila de programe, totul despre calatorii, stiri, aventura, iahturi, surfing, interviuri, santiere navale, echipamente, epave si multe altele.

Distribuie pe social media

By dvbnews