Decizie importanta anuntata recent, posturile Prima TV, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 si Prima Sport 4 vor iesi din grila Focus Sat incepand cu 1 ianuarie 2023.

Decizia a fost anuntata pe burtiera posturilor Prima si acesta este mesajul difuzat: „Incepand cu 1 ianuarie 2023, canalele Prima TV si Prima 1, 2, 3, 4 nu vor mai fi disponibile in reteaua Focus Sat”.

Prima TV este printre cele mai importante televiziuni generaliste iar posturile Prima Sport sunt cele mai importante televiziuni de sport, alaturi de Digi Sport. Nu exista inca informatii daca se vor introduce alte posturi in locul acestora insa vom anunta daca va fi cazul.

Prima TV este disponibil in grila in format SD in pachetul de baza, alaturi de Prima Sport 1 SD/HD, Prima Sport 2 SD/HD, Prima Sport 3 SD si Prima Sport 4. Prima Sport 3 HD si Prima Sport 4 HD sunt disponibile in pachetul Acces Plus.

Reamintim ca la finalul anului 2020, din grila Focus Sat au iesit posturile Discovery si Eurosport. Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2023, Focus Sat ramane fara posturi de sport, in situatia in care nu se va introduce altceva in grila de acelasi profil.
Focus Sat nu a publicat inca niciun comunicat in privinta acestor modificari de grila.

In acelasi timp, grupul Clever pregateste lansarea posturilor Prima Sport 5, Prima Comedy si Prima News. Prima News se va lansa luna urmatoare.

Recent, Prima News si Prima Comedy au primit acordul CNA pentru schimbarea logo-urilor, scopul fiind acela de a avea o grafica unitara.

Ultima modificare a grilei Focus Sat a fost luna trecuta atunci cand Mezzo a intrat in grila iar Stingray Classica a fost eliminat

Distribuie pe social media

By dvbnews