Dupa ce initial au anuntat ca vor transmite doar prin servicii HbbTV / OTT, TecTime cunoscuta in trecut sub brandul dr Dish TV, va fi din nou disponibilă prin transmisie liniară prin satelit ( SES Astra de la 19,2 grade Est ), de la începutul lunii august.

TecTime Tv este singurul post de televiziune dedicat pasionatilor receptiei prin satelit si noutătilor multimedia ( receivere satelit, televizoare, lansări de satelit, antene de receptie, tehnologii HD, 3D, GPS etc ). Emisiunile DrDish tratează subiecte din recepția de televiziune digitală prin satelit, internet, cablu, precum și alte subiecte conexe, dar oferă și asistență privind utilizarea tehnologiilor aferente pentru telespectatorii care trimit intrebări.

Fondator si redactor-sef al DrDish TV este Christian Mass-Protzen, avand numele de nastere Christian Mass, dar este cunoscut in toata lumea ca “Doctor Dish”.dr_dish

DrDish Tv ( “dish” se traduce “antena de satelit” din limba engleză ) este asadar un post de televiziune cu subiecte din mass-media și tehnologii de comunicare. Emisiunile DrDish tratează on emisiunile sale subiecte din recepția de televiziune digitală prin satelit, internet, cablu, precum și alte subiecte conexe,dar oferă și asistență privind utilizarea tehnologiilor aferente pentru telespectatorii care trimit intrebări. În toată lumea televiziunea DrDish Tv este oferită si ca video-on-demand. Fondator si redactor-sef al DrDish TV este Christian Mass-Protzen, avand numele de nastere Christian Mass, dar este cunoscut in toata lumea ca “Doctor Dish”. Din 8 Aprilie 2010 televiziunea a fost transmisă de la orele 10:00 pana la ora 17:00, în limba germană. Din 9 Aprilie 2010, televiziunea emite non-stop, 24 de ore din 24. Televiziunea are studiourile de producție la ARRI in München și este ajutată de echipe externe de productie. DrDish Televizor GmbH

Televiziunea ofera și documentare, review-uri si emisiuni despre receptia prin satelit și informațiile despre produse cum ar fi receptoarele de satelit, difuzate de mai multe ori pe zi ( mai multe detalii despre aceasta televiziune gasiti AICI ). Fluxul video live HD in teste este mai jos.

Pe pagina de Facebook a TecTime Tv au fost anunțate urmatoarele: “Stimați telespectatori, vă mulțumim pentru răbdarea dvs. Vom reveni la transmisia liniară prin intermediul satelitilor ASTRA, de la începutul lunii august 2016. Parametrii de receptie vor fi: frecvența 12633, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2, identificare – Tectime TV. Cu stimă, Dr.Dish.”

Distribuie pe social media

By dvbnews