24 Mix Teleshop HD – un nou canal Teleshopping – Best MixMedia a primit astazi aprobarea CNA pentru o noua licenta audiovizuala pentru serviciul de programe 24 Mix Teleshop SD/HD.

Alaturi de Top Shop TV, 24 Mix Teleshop va fi al doilea canal cu program teleshopping. 24 Mix Teleshop va avea programe de teleshopping de dimineata pana seara, atat in format SD cat si in format HD.

Pe noul canal TV vom vedea emisiuni de 25 de minute precum Travel Teleshopping (oferte turism), Piata Imobiliara, Anticariat Teleshop, Autoturismul de la A la Z, IT Teleshop, Casa si gradina, Zoo Shop, anunta paginademedia.ro.

Laurentiu Megelea, CEO Best MixMedia a declarat urmatoarele: „Vrem să lansăm o televiziune de teleshopping, care să aducă în audiovizual prezentarea unor produse și servicii din diferite domenii, cum ar fi auto, travel, antichități și așa mai departe.

Investitia pentru 24 Mix Teleshop HD va fi de 87.400 de euro din resurse proprii. Conform informatiilor detinute pana in prezent, 24 Mix Teleshop pare sa fie un canal de teleshopping care nu va difuza doar reclame privind diferite produse ci va avea inclusiv emisiuni in care vor fi discutate diferite teme din domeniile auto, imobiliare, turism, casa si gradina, etc.

Best MixMedia detine posturile Party Mix 4k, Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Travel Mix si Best FM. In cadrul sedintei de azi CNA a aprobat si solicitarea Best MixMedia SRL de a prelungi licenta postului Travel Mix SD/HD, aceasta licenta urmand sa expire in martie 2019.

Top Shop TV, un alt program de teleshopping disponibil in Romania este detinut de grupul Studio Moderna, grup care opereaza in peste 21 de tari din Europa Centrala si Europa de Est. In general, canalul TV este utilizat pentru promovarea produselor proprii, Dormeo, Delimano si Wellneo.

Distribuie pe social media

By dvbnews