AMC HD, Discovery HD, BBC Earth HD si Cinemax 2 HD la Digi – In grila de programe digitala Digi (RCS – RDS) vor intra programele AMC HD, Discovery HD, BBC Earth HD, Cinemax 2 HD (in optiunea Maxpack) si Canal 33.

Postul TV Canal 33 a intrat deja in grila de programe digitala Digi si va fi introdus inclusiv in grila de programe analogica, conform informatiilor afisate pe acest program. Celelalte posturi mentionate mai sus vor intra in grila de programe zilele acestea, de maine ar trebui sa vedem deja in unele zone aceste programe.

Aceste informatii au fost confirmate telefonic de catre reprezentantii RCS – RDS insa posturile inca nu au intrat in grila, cu exceptia programului Canal 33 care a intrat pe aceeasi frecventa cu AMC si HGTV.  Programele AMC, Discovery Channel, BBC Earth si Cinemax 2 deja sunt in grila Digi insa doar in format SD. In perioada urmatoare aceste programe vor fi disponibile in format HD.

Reamintim ca programul Neptun TV a fost eliminat din grila Digi avand in vedere ca acest canal a incetat emisia in cursul zilei de 17 februarie 2020, postul intrand in faliment. AMC a fost introdus in grila Digi in data de 30 decembrie 2019, urmand sa fie introdus si in format HD.

Despre Cinemax 2 HD existau zvonuri de o perioada buna de timp, in cele din urma informatia fiind confirmata de catre agentii call center Digi. Posturile vor intra in grila de cablu digital, nu avem informatii despre introducerea acestor posturi in grila satelit (DTH).

Asadar, Digi continua vestile bune in acest prim trimestru al anului 2020, dupa introducerea posturilor AMC, HGTV SD/HD, MTV Europe, Jim Jam, Eurosport 4k compania introduce in grila de cablu digital variantele HD ale unor posturi apreciate de abonati, posturi precum AMC, Discovery Channel, BBC Earth sau Cinemax 2.

Distribuie pe social media

By dvbnews