FightBox HD, TDC, Canal 33 si IDA TV la NextGen – Cele 4 posturi sunt disponibile in grila de programe NextGen in teste, putem gasi aceste posturi la finalul listei.

Momentan, aceste programe sunt in teste disponibile doar in anumite zone, se pot gasi la finalul listei de programe, urmand sa intre in grila oficial in perioada urmatoare. Alte posturi aflate in aceeasi situatie sunt DocuBox HD si Travel XP HD intrate tot in teste acum 3 zile.

Canal 33 si IDA TV sunt posturi incluse recent in lista de programe must carry a anului 2020, operatorii avand termen pana la finalul lunii martie sa se conformeze acestei grile.
Asadar, NextGen va veni cu 6 posturi noi, aceste posturi fiind disponibile momentan in teste insa luna aceasta sau cel tarziu luna urmatoare aceste programe ar trebui sa fie introduse la nivel national in grila.

FightBox este un canal detinut de SPI International care difuzeaza competitii sportive de contact precum box, MMA, skandenberg, sumo, kickboxing, judo, wrestling, jiu-jitsu, karate si altele. Poate poate fi receptionat in mai multe tari si regiuni precum SUA, Polonia, Bulgaria, Turcia, India, Slovacia, Cehia, Franta, Romania, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, Thailanda si UK.

TDC (Timeless Drama Channel) este detinut tot de SPI International si difuzeaza cele mai bune seriale turcesti, productii precum „Karadyi”, „20 Minutes”, „Red scarf” sau „Five Brothers”. TDC este dedicat persoanelor de orice varsta pasionate de drame si care doresc vizionarea unor productii apreciate la nivel international, productii care au definit peisajul productiilor turcesti.

Canal 33 este o televiziune romaneasca dedicata dezvoltarii personale, grila de programe continand informatii de business, cariera, bani, investitii, lifestyle, relatii, spiritualitate și cultura.

IDA (Interior Design Arhitectura) TV este un program de arhitectura si design cu pasiune pentru creativitate si eleganta cu o experienta de peste 4 ani in Romania.

Voi ce parere aveti despre cele 4 programe disponibile in teste in grila NextGen?

Update 18.02.2020: Urmatoarele posturi au intrat oficial in grila de programe NextGen:

  • Canal 33 – pozitia 41;
  • IDA TV – pozitia 42;
  • FightBox – pozitia 75;
  • Timeless Drama Channel (TDC) –  98;
  • National Geographic People – pozitia 125;
    Le multumim lui Gorila si Alex pentru informatii;
Distribuie pe social media

By dvbnews