Mooz 4k pe acelasi satelit cu Digi si Focus Sat
Televiziunea Mooz 4k, impreuna cu WOW 4k si 4k Heritage sunt disponibile gratuit pe aceeasi pozitie orbitala cu satelitul utilizat de Digi (RCS – RDS) si Focus Sat.

Coordonatele de receptie sunt urmatoarele pentru cele trei posturi Mooz 4k, WOW 4k si 4k Heritage, pe satelitul Intelsat 10-02 1°W:
TP 12705, polarizare verticala, symbol rate 45000, FEC 3/4, modulatie 8 PSK

Cele 3 posturi se alatura unui alt program ultraHD disponibil free-to-air pe acelasi satelit de aproximativ o luna si anume Nasa 4k.

Mooz 4k pe acelasi satelit cu Digi si Focus Sat
Mooz 4k este un post de muzica romanesc, distribuite in tara impreuna cu alte posturi precum Mooz Hits si Mooz Dance.

Clientii Digi si Focus Sat care detin un televizor 4k cu receptor DVB-S2 pot receptiona aceste programe conectand cablul direct in receptorul DVB-S2 al televizorului, trebuie scanata frecventa mentionata mai sus si vom receptiona noile posturi 4k. Nu se pot receptiona prin receptoarele oferite de operatorii DTH.

WOW 4k este un post dedicat sporturilor extreme, sporturi de actiune, lifestyle si entertainment. Scopul televiziunii este de a duce telespectatorii pe drumuri mai putin frecventate, dezvaluie poveste inspirationale impreuna cu oamenii din spatele acestor povesti si difuzeaza scene pline de adrenalina. Sloganul postului WOW 4k este Be crazy!.

Acestea sunt cateva sporturi disponibile difuzate pe WOW 4k: BMX, Basejump, sporturi nautice, freeski, motorcross, mountain bike, parkour si alergari libere, surf, skateboarding, snowmobil, windsurf si multe altele. WOW 4k difuzeaza minim 600 de ore anual in format 4k nativ, avand o librarie cu peste 50 de ore noi pe luna din 150 de tari, 700 de producatori de continut si 300 de clipuri video.

4k Heritage este un post foarte interesant de documentare despre descoperire, arheologie, istorie, arhitectura, cultura, turism si educatie. Continutul disponibil pe 4k Heritage este difuzat 100% in format 4k nativ iar documentarele in calitate ultraHD se pot vedea in peste 50 de tari.

Nasa 4k este dedicat programului spatial SUA cu acelasi nume si difuzeaza transmisiuni live 2160p60.

Distribuie pe social media

By dvbnews