Pe pagina Facebook Atomic TV a aparut astazi postarea conform careia se pregateste lansarea televiziunilor Atomic TV, iDracula TV si Music Television. In spatele acestei initiative pare sa fie compania numita Soni Media (conform listafirme.ro, compania nu este inregistrata in Romania), controlata de omul de afaceri Nicolae (Nic) Serbu, detinatorul bradului Atomic in Romania.

Pe aceeasi pagina Facebook Atomic TV a fost mentionat ca se incearca (cel putin) lansarea postului Atomic TV pana la finalul anului 2020. In 2004, Nicolae Serbu a obtinut drepturile postului Atomic TV in urma unui proces castigat in instanta. In acelasi an, Atomic TV a fost redenumit TV K Lumea iar ulterior (in anul 2006) a fost redenumit Kiss TV, televiziune muzicala care emite si in prezent.

Nicolae Serbu detine mai multe firme printre care SC Bucharest Grand Prix SRL (implicat in organizarea unor evenimente auto), SC iDracula Restaurant Medieval SRL, SC iDracula Old Town SRL si altele. In 2010 s-a incris in partidul PRM impreuna cu Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Desi in imaginea publicata pe pagina Facebook Atomic TV figureaza si sigla MTV, nu exista detalii privind situatia posibilitatii de a lansa postul Music Television. MTV Romania a fost inchis in primul trimestru al anului trecut, fiind in portofoliul Pro TV in acea perioada.

Momentan, acestea sunt informatiile disponibile despre posibilitatea de lansare a posturilor Atomic TV, iDracula TV si Music Television, vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare in acest sens.

In mediul online au aparut informatii despre posibila relansare a postului Atomic TV inca din 2016, astfel incat este posibil sa nu vedem acest post pe „micile ecrane” in viitorul apropiat.

Conform informatiilor publicate pe pagina Facebook, pe Atomic TV vom putea viziona programe romanesti, videoclipuri si emisiuni in proportie de 80%, bazate pe muzica anilor 2000-2012 iar 20% alte programe. MTV va avea in grila 70% continut international si 30% continut romanesc. Despre iDracula TV nu au fost oferite detalii insa va fi ceva ce nu se poate vedea in prezent pe celelalte posturi TV;

Distribuie pe social media

By dvbnews