Cea mai noua televiziune de manele din Romania, Balcan Music TV, a fost inclusa in grila de programe Digi (RCS & RDS) in format SD (licenta audiovizuala este si pentru HD). Nu este exclus sa vedem in curand si varianta HD a televiziunii de muzica.

Postul este disponibil momentan in pachetul Digital, desi exista zvonuri ca ar urma sa fie introdus intr-o extraoptiune contracost. De asemenea, poate fi receptionat de abonatii Digi care au pachetul Analog si un televizor cu receptor DVB-C.

La momentul publicarii acestui articol, noul post era disponibil doar in anumite zone din tara pe una dintre frecventele 546, 530 sau 538 MHz, urmand sa fie introdus in curand la nivel national. Daca nu il receptionati inca, puteti incerca scanarea manuala a frecventei de mai sus sau puteti astepta pana postul va fi introdus in toate zonele.

Nu avem confirmari privind disponibilitatea noului post in grila de programe DTH (satelit) insa vom actualiza acest articol daca va fi disponibil si pe aceasta platforma.

Licenta audiovizuala a serviciului de programe Balcan Music TV este detinuta de Balcan Media Vision, la care este asociat unic Florea Vasile. Licenta a fost acordata la inceputul lunii octombrie 2019 si a inceput emisia online la mijlocul lunii februarie 2021.

RCS & RDS a solicitat aviz de retransmisie pentru Balcan Music TV, aviz luat la cunostinta de CNA in sedinta din 26 octombrie 2021. Televiziunea are pagina Facebook insa site-ul nu este inca functional.

Vom actualiza acest articol daca Balcan Music TV va trece intr-o extraoptiune cu plata in reteaua Digi.
Digi este primul operator mare care introduce acest post.

Pana recent, Taraf TV era singura televiziune de manele din Romania, postul fiind disponibil in grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu din tara.

Distribuie pe social media

By dvbnews