Din cauza expirării acordului de distribuție, televiziunile BBC World News (SD/HD), BBC Earth (SD/HD) și Fine Living Network (SD/HD) au ieșit din toate grilele Telekom România începând cu 1 ianuarie 2019.

De asemenea, televiziunile VH 1 Classic, VH1 European, MTV Rocks si Nick Jr. vor fi eliminate din grila de satelit (DTH) a Telekom începând cu 1 ianuarie 2019, dar vor rămâne în grilele ce utilizează tehnologiile DVB-C și IPTV.

Conform informațiilor HD Satelit, televiziunea BBC Earth va rămâne în continuare în grila RCS RDS și după 1 ianuarie 2019.

UPDATE 31 decembrie 2018: În legătură cu informațiile de mai sus, BBC Earth a confirmat astăzi următoarele:

Operatorul Telekom Romania nu va reînnoi acordul de retransmisie a postului BBC Earth atunci când contractul se va încheia. De la 1 ianuarie 2019, BBC Earth nu va mai fi disponibil abonaților acestei platforme. În plus, BBC World News va fi de asemenea scos din rețeaua Telekom România începând cu aceeași dată.
Apreciem că abonații acestor rețele vor fi dezamăgiți din cauza faptului ca vor pierde accesul la documentarele noastre de istorie naturală, premiate la nivel mondial, cum ar fi Blue Planet II sau Dinastii, dar nu am reușit să găsim o soluție acceptabilă pentru ambele părți astfel încât BBC Earth și BBC World News să continue pe această platformă.
Popularitatea programelor BBC Earth a determinat recent lansarea canalului pe rețeaua Vodafone în România și de asemenea a condus la extinderea pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est în 2018, inclusiv în Cehia și Slovacia în noiembrie.
BBC Earth va continua să fie disponibil în România prin operatorii de cablu RCS/RDS, Vodafone, Digital Cable Systems, Akta Telecom, Orange România, Ines Group, Media Sud și Telecablu & Net.
BBC World News este disponibil pe RCS/RDS, Ines Group, Orange România, Vodafone România, Intersat și Media Sud.

Distribuie pe social media

By dvbnews