O noua platforma de streaming online s-a lansat in Romania zilele trecute, Cartoon TV Plus. Pe aceasta noua platforma online se pot viziona desene animate romanesti ce se adreseaza copiilor de pana la varsta de 12 ani. Unele animatii de pe platforma Cartoon TV Plus au audio in engleza si maghiara.

Pe aceasta platforma se gasesc seriale, filme artistice si scurt metraje romanesti. Pentru a viziona serialele si filmele animate disponibile pe aceasta platforma trebuie doar sa va faceti un cont care este gratuit. Cartoon TV Plus se poate utiliza pe laptop, telefon sau tableta.

Reprezentantii platformei Cartoon TV Plus mentioneaza urmatoarele despre platforma lor online: „Proiectul isi propune sa demonstreze cum filmul de animatie poate fi utilizat in implicarea copiilor in activitati prin care isi pot dezvolta abilitatile creative pe diverse teme sociale si culturale. Platforma va contribui la inovarea metodelor de invatare. Cu ajutorul animatiilor, prescolarii si scolarii pot invata despre povesti, muzica si arta.”

Filmele de animatie de pe aceasta platforma pot fi accesate si in afara tarii daca aveti o conexiune buna de internet si, evident, cont pe platforma. Continutul de pe platforma nu se poate descarca. Iata cateva animati ce pot fi urmarite pe platforma Cartoon TV Plus: Serialul Legendarium – primul serial de animatie romanesc ce se poate urmari cu audio in 3 limbi: romana, engleza sau maghiara; un film de animatie despre Vlad Tepes; animatii muzicale si altele.

Distribuie pe social media

By dvbnews