Vodafone Romania a trimis notificari catre abonati mentionand ca functiile Replay TV, Pauza / Play si ghidul TV disponibil pe 7 zile nu mai functioneaza incepand cu luna octombrie pe mediaboxurile Horizon oferite de UPC.

Acestea sunt notificarile trimise catre abonati:
„Lucram continuu pentru a aduce cele mai noi si inovative servicii in casa clientilor nostri.
Functiile interactive (replay TV, pauza / play) si ghidul TV disponibil pentru 7 zile pe mediaboxul Horizon nu vor mai functiona incepand cu luna octombrie. In cazul in care nu foloseai aceste functii interactive, experienta ta de utilizare nu va fi afectata si vei continua sa ai acces la grila ta de canale TV si la ghidul TV valabil pe 2 zile.

Daca ai folosit aceste functii interactive, suna la numarul de telefon de mai jos si te poti bucura in continuare de ele daca alegi un pachet cu Vodafone TV.
Suna la 0372 386 077
L – V 09:30 – 17:30″

Asadar, functiile precizate mai sus nu mai functioneaza pe mediaboxurile UPC insa pot fi utilizate in continuare pe mediaboxurile Vodafone 4k. Aceste modificari pot fi parte dintr-o campanie ce are scopul de a promova noile mediaboxuri si pachete Vodafone, pentru inlocuirea celor vechi. Mediabox-urile Horizon sunt printre putinele servicii lansate de UPC care inca mai functioneaza.

Pentru Vodafone TV, reprezentantii companiei promoveaza pe site-ul oficial pachetul All Inclusive la pretul de 14.90 euro pe luna (12.90 pentru abonatii Vodafone mobil) prin care vom avea urmatoarele beneficii:

  • Televiziune digitala prin cablu cu 197 de canale TV; mediabox Vodafone TV 4k in custodie; pachetele Sport si 4k incluse;
  • HBO si HBO GO incluse timp de 2 ani
  • Internet fix / pachetul NET 500; super wifi-box inclus; mini router portabil wi-fi inclus;
Distribuie pe social media

By dvbnews