In reteaua Telekom, Bollywood Film a inlocuit postul Bollywood TV, modificarile fiind efectuate pentru variantele SD incepand cu pachetul TV M. Bollywood Film este disponibil de azi in grila digitala, IPTV si pe aplicatia Telekom TV, pe satelit nu a fost efectuata modificarea.

Cele doua posturi, Bollywood Film si Bollywood TV, sunt detinute de compania SC ISG TV SRL si difuzeaza filme indiene. Aceasta firma detine si licentele audiovizuale pentru serviciile de comunicatii Bollywood Classic si Asia TV (acest post nu a fost lansat inca).

Modificarile vin la scurt timp de la finalizarea tranzactiei Orange – Telekom prin care abonatii companiei Telekom Romania Communications (TKR) au fost preluati de Orange Romania, in aceasta tranzactie fiind implicati si abonatii serviciilor fixe Telekom si NextGen.

Momentan, abonatii ambelor companii (TKR si NextGen) au ramas sub brandurile vechi. In afara de cateva modalitati de contact, un nou site web si o noua aplicatie pentru administrarea serviciilor, nu au fost facute alte modificari pentru abonatii TKR.

Recent au fost efectuate si alte modificari in ceea ce priveste grilele TV ale operatorilor. In cursul zilei de ieri, Aleph News SD si Etno SD au inlocuit variantele HD in grila Orange DTH, ambele posturi fiind in pachetul de baza de satelit al companiei Orange.

Distribuie pe social media

By dvbnews