Recent, mai multi utilizatori ai serviciului HBO GO au reclamat o problema privind utilizarea aplicatiei, de pe anumite modele de televizoare nu au mai reusit utilizarea aplicatiei, eroarea primita fiind urmatoarea:

HBO GO nu este disponibil pentru acest model de dispozitiv.
Din pacate, HBO GO nu mai este disponibil pe acest model de dispozitiv. Poti accesa in continuare serviciul de pe alte dispozitive.

Aceasta eroare apare inclusiv pe televizoarele pe care a functionat pana acum, chiar si in timpul utilizarii aplicatiei.

Reprezentantii HBO Romania au raspuns abonatilor ca aplicatia HBO GO se actualizeaza constant, motiv pentru care poate sa nu mai functioneze pe anumite modele de televizoare mai vechi. O astfel de actualizare a aplicatiei a fost facuta astazi, 19 ianuarie, moment in care mai multi abonati au reclamat aceasta problema. HBO lanseaza periodic astfel de actualizari si din ce in ce mai multe televizoare vechi nu vor mai fi compatibile cu platforma online.

Asadar, daca aveti aceasta eroare de astazi, cel mai probabil aplicatia HBO GO nu mai este compatibila cu acest model iar HBO nu mai ofera suport pentru el. Totusi, pentru a va asigura de acest aspect, puteti da un telefon la relatii cu clientii HBO GO.

Abonatii Digi au care sunt abonati la extraoptiunea HBO sau Maxpack au fost notificati despre aceste schimbari, acestea sunt notificarile trimise:

Pentru a oferi abonatilor nostri cea mai buna experienta de streaming, aplicatia HBO GO nu va mai fi disponibila cu televizoarele:

  • Samsung Orsay
  • Samsung – OS Tizen versiunea 2015
  • LG – WebOS versiunea 3.5
  • Playstation 3

Cu toate acestea, puteti accesa in continuare serviciul HBO GO pe televizoarele incompatibile folosind un dispozitiv de streaming precum Apple TV sau Google Chromecast.

Aplicatia HBO GO va continua sa functioneze pe toate celelalte dispozitive compatibile astfel incat va puteti bucura in continuare de continutul nostru.

De asemenea, pe site-ul oficial HBO GO, in sectiunea FAQ – Dispozitive si platforma avem urmatoarele optiuni prin care putem vedea modelele pe care este compatibila aplicatia HBO GO:

  • Ce Smart TV-uri Samsung sunt compatibile?
  • Ce Smart TV-uri LG sunt compatibile?
  • Ce Smart TV-uri Android sunt compatibile?

Reamintim ca reprezentantii HBO au anuntat ca anul acesta va fi lansat serviciul HBO Max si in Romania, platforma urmand sa inlocuiasca HBO GO.

Distribuie pe social media

By dvbnews