Grupul Clever Media s-a marit cu inca un post tv. Medika TV a fost cumparat de Clever Media prin firma Diplomatic Digital SRL care a instiintat astazi CNA (Consiliul National al Audiovizualului) cu privire la modificare a actionariatului.

Licenta audiovizuala Medika TV era detinuta de Medika Channel Broadcast, detinuta de Vlad Pufu, fost director adjunct al postului B1 TV si actual senator PNL. Licenta a fost preluata de Diplomatic Digital SRL care administreaza si alte posturi TV precum Cinemaraton si Comedy Est. Diplomatic Digital SRL este detinuta integral de Clever Media Network. In actionariatul Clever Media Network sunt Adrian Tomsa (90%) si Nicoara Maria (10%).

In sedinta CNA, Medika TV a fost reprezentat de directorul general Catalina Jingoiu care a mentionat ca argumentul principal pentru care se renunta la acest post este mandatul asociatului unic, Vlad Pufu, in parlamentul Romaniei. De asemenea, a fost solicitata cedarea licentei pentru a se putea continua dezvoltarea televiziunii.

Medika TV este singurul post din Romania cu tematica medicala, a obtinut licenta de la CNA in 2017 si a inceput emisia in octombrie 2018. Iata cum arata grila Medika TV:

  • Medika Special – de luni pana joi, de la ora 19
  • Medika Estetika – in fiecare luni, de la ora 17
  • Academia de Sanate – in fiecare miercuri, de la ora 21
  • Interviul lui Cristoiu – in fiecare marti, de la ora 21
  • Tele Medika – marti si joi, de la ora 17
  • Secretele Nutritiei – miercurea de la ora 17

Acestea sunt doar o parte din emisiunile televiziunii Medika TV. Grupul Clever Media detine o platforma online Look Medika pe care Adrian Tomsa a dorit sa o transforme in televiziune inca din anul 2018. Look Medika are aceasi tematica ca postul Medika TV. Initial, Look Medika a luat fiinta ca o emisiune care era difuzata pe postul Look TV. Dupa ce Look TV a fost transformat in post cu tematica sportiva (in trecut Look TV a fost post generalist), emisiunea Look Medika a fost transformata in platforma online.


Grupul Clever Media este unul dintre cele mai mari grupuri media din Romania, detinand 12 canale tv care acopera o gama larga si diversificata de teme. Aceste canale sunt: Prima tv (generalist), Look Sport+, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 (tematica sportiva), Look 4k (televiziune ce difuzeaza documentare si trasmisiuni sportive in format 4k), Agro tv (singurul post de agricultura din Romania), Cinemaraton, Comedy Est (difuzeaza filme romanesti), CineEst tv (inca nelansat, va difuza filme europene), Profit News (profil economic), 6 site-uri (servuscluj, looksport, lookmedika, agrotv, profit, primatv si aplicatia de streaming Prima Play.

Distribuie pe social media

By dvbnews