Televiziunea Travel Mix HD a inlocuit astazi varianta SD in retelele Digi (RCS & RDS) si Vodafone, acestia fiind singurii operatori principali care nu aveau deja varianta HD a postului Travel Mix in grila.

In ambele retele, Travel Mix HD este pe aceeasi pozitie pe care era varianta SD. In reteaua Digi formatul este 16:9, rezolutia 1080i, BT 2020, MPEG.

La inceputul acestei luni, Travel Mix SD a incetat emisia, acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce reprezentantii Best MixMedia au solicitat catre CNA urmatoarele modificarile de mai jos. Best MixMedia detinea doua licente audiovizuale pentru Travel Mix.

  • licenta pentru Travel Mix 4k a fost modificata in licenta pentru Shop on TV HD/4k, tematica devenind astfel teleshopping
  • licenta pentru Travel Mix SD/HD a fost modificata in licenta pentru Travel Mix HD/4k/8k

Travel Mix HD era deja disponibil in retelele Telekom si Orange (retea proprie).
Travel Mix are deja licenta pentru 8k iar conform site-ului oficial, va emite si in acest format anul acesta.

Desi varianta HD este disponibila de astazi in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu, situatia este total diferita pe DTH, acolo unde Travel Mix HD nu este disponibil in grila operatorilor mari. Doar Orange are in grila Travel Mix si doar in format SD.

Televiziunea Travel Mix difuzeaza continut turistic / de calatorii prin urmatoarele emisiuni: Agroturistica, Calator de poveste, Calatoreste cu mine, Contacte diplomatice, Cu lumea in cap, Destinatii la cheie, Dor de duca, Economia turismului, Infotrip, Mincinosii, Muzee sub lupa, Pe carari spre inima ta sau Romania mea.

Societatea Best MixMedia detine licente audiovizuale si pentru serviciile de programe Bucuresti TV, Party Mix, Valea Prahovei TV (VP-TV) si 24 Mix Teleshop.

Distribuie pe social media

By dvbnews