Vodafone (fosta UPC) a primit acordul CNA pentru a introduce in grila de programe televiziunile Sport Extra HD, TNT HD, E! Entertainment HD si Comedy Central HD.

TNT, E! Entertainment si Comedy Central sunt deja disponibile in grila Vodafone (UPC) insa doar in format SD, urmand sa fie introduse in grila si in format HD. Sport Extra nu se afla in acest moment in grila Vodafone, nici macar in format SD.

Reamintim ca ultimul program introdus in grila de programe Vodafone a fost Look 4k, disponibil in prezent in extraoptiunea 4k, alaturi de programele Insight 4k si Eurosport 4k la pretul de 2 euro pe luna (promotional, extraoptiunea costa 1 euro pe luna pentru abonatii care activeaza pana la data de 15 august 2020).

Sport Extra HD, TNT HD si E! HD in curand la Vodafone (UPC)
Sport Extra TV este o televiziune destul de noua, introdusa la inceputul lunii martie in grila de programe Telekom, fiind disponibila spre sfarsitul lunii si la Orange cablu (in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom). Pe Sport Extra TV putem viziona diverse competitii sportive si vloguri.

TNT (Turner Network Television) este o televiziune americana de filme si seriale, disponibila in Romania din anul 2015, inlocuind postul TCM (Turner Classic Movies).

TNT, E! Entertainment si Comedy Central sunt disponibile in majoritatea retelelor celor mai importanti operatori din tara.

Update 27.07.2020: Conform reprezentantilor Sport Extra, televiziunea Sport Extra HD va intra in grila Vodafone luni, 3 august 2020;

Update 03.08.2020: In grila Vodafone (UPC) au intrat posturile Comedy Central HD (pozitia 154), TNT HD (pozitia 155), E! Entertainment HD (pozitia 192), Sport Extra HD (pozitia 205), Nickelodeon HU (extraoptiunea Panonia, pozitia 789);

Distribuie pe social media

By dvbnews