Digi Romania adauga in grila de programe digitala de cablu inca un post in format HD, Canal 33 se poate viziona acum in format High Definition in locul variantei SD. Canal 33 se poate receptiona in grila Digi doar in anumite zone (de regula, in zonele cu grila maghiara), nefiind disponibil in toata tara. In majoritatea zonelor este disponibil pe pozitia 71.

Canal 33 HD se receptioneaza in reteaua Digi in judete precum Cluj, Arad, Brasov, Covasna, Harghita, Bihor, Timis, Sibiu, Salaj, Alba, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Maramures sau Mures.

Canal 33 a fost introdus de Digi in format SD inca din februarie 2020 iar acum este disponibil si in format HD. Pana in aprilie 2023, postul s-a putut receptiona in toata tara insa din 11 aprilie a fost eliminat din multe zone din tara, alaturi de posturile Cinethronix, Global News, Exploris TV, IDA, Rapsodia TV, Kapital TV si Rock TV.

Reamintim ca televiziunea Canal 33 si-a schimbat profilul tematic, trecand de la tematic – business la tematic – stiri si informatii, tot atunci reprezentantii postului au solicitat sa aiba licenta doar HD.

Distribuie pe social media

By dvbnews