Euronews Romania HD a intrat ieri in grila operatorului Digi (RCS & RDS) iar astazi a fost inclus si in grilele altor doi operatori majori, Vodafone si Orange. Vodafone a notificat CNA pentru introducerea Euronews Romania in cursul sedintei de ieri.

In grila Vodafone a fost introdus pe pozitia 410 iar la Orange este disponibil pe pozitia 117. Nu avem informatii daca la Orange este disponibil si pentru abonatii Orange Romania Communications sau doar in zonele cu retea proprie (fibra optica), momentan avem confirmari doar din zonele cu infrastructura proprie.

Euronews Romania a fost lansat oficial astazi iar grila de programe este formata din urmatoarele emisiuni:

  • Buna dimineata, Romania cu Daniel Coman
  • Euronews Acum cu Vitalie Cojocari / Andreea Gurban
  • Buna seara, Romania cu Claudiu Popa / Miruna Mihailovici
  • rubici precum Cube, Sport sau No comment

Euronews Romania HD a fost introdus in grilele Vodafone si Orange
Euronews Romania se poate viziona si online, gratuit, pe canalul oficial YouTube. Televiziunea a primit licenta audiovizuala la inceputul anului 2021 si reprezinta o colaborare intre grupul Eurones si Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB).

Euronews Romania nu a fost introdus inca in grilele operatorilor DTH (satelit) ci doar in retelele de cablu. Postul are peste 200 de angajati iar redactorul-sef al televiziunii este Andra Miron Diaconescu.

Distribuie pe social media

By dvbnews