Operatorul de cablu Digi a introdus in cursul zilei de astazi doua noi canale TV. Posturile Euronews Romania SD/HD si Metropola TV HD au intrat pe frecventa 546 MHz, pe care se aflau Taraf TV HD, Etno TV HD si Ardeal TV. Pentru moment, cele doua canale sunt ascunse, adica pot fi receptionate doar cu optiunea Alti operatori la cautare.

Metropola TV HD este un post generalist detinut de Primaria Voluntari. In ianuarie 2021, Metropola TV a primit licenta nationala si a inceput sa intre in grilele nationale ale operatorilor de cablu Digi, Vodafone si Orange. Metropola TV se afla in lista must carry. S-a lansat pe 15 august 2020 ca post regional.

Printre vedetele Metropola TV se afla si Madalin Ionescu care prezinta emisiunea Madalin Ionescu Show. Iata ce emisiuni putem urmari pe Metropola TV: Dimineata cu Georgia, Sport Arena, Unu la Unu, Intre prieteni si altele.

Al doilea post care a intrat astazi in grila digitala de cablu RCS & RDS este versiunea locala a postului Euronews. Postul a intrat in ambele variante, adica SD si HD. Euronews Romania se va lansa oficial maine, 25 mai, de la ora 6 dimineata.

Euronews Romania este un post de stiri care va intra la toti operatorii principali de cablu ca Vodafone sau Orange. RCS & RDS este primul operator care introduce varianta localizata a postului european de stiri.

Euronews este disponibil in peste 16 limbi si distribuit in peste 160 de tari. In grila operatorului Digi sunt urmatoarele posturi de stiri romanesti: Digi 24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, NCN, Euronews Romania, Aleph News, Antena 3 si alte posturi de stiri internationale. Ultimul canal TV introdus in grila digitala Digi a fost Ardeal TV care a intrat pe 6 mai 2022.

Distribuie pe social media

By dvbnews