CNA a aprobat in cursul sedintei de astazi solicitarea venita din partea companiei Rainbow Media Communication SRL pentru acordarea unei licente audiovizuale a serviciului de programe Mediacom TV din Bucuresti.

Mediacom TV va fi o televiziune de teleshopping cu acoperire nationala, exista un acord de principiu cu iNES Group iar formatul va fi SD si HD (fara inscriere in denumire). Au existat discutii si cu Digi. Continutul se va putea viziona inclusiv online.

In Romania exista si alte licente pentru posturi de teleshopping, Top Shop TV, 24 Mix Teleshop, Shop on TV si Prima Shop 24 (acesta din urma nu este inca autorizat).

Mediacom TV va difuza continut propriu in format de 90% urmand ca diferenta de 10% sa reprezinte productiile altor producatori. Investitia initiala va fi de 100.000 de euro.
Societatea Rainbow Media Communication SRL este detinuta de Latagliata Emanuele (67%) si Latagliata Rinaldo (33%).

Solicitarea a fost discutata initial in cadrul sedintei CNA din 27 aprilie, atunci cand reprezentantul televiziunii, Latagliata Emanuele, a mentionat ca aceasta televiziune emite si pe teritoriul Italiei de 10 ani si se doreste infiintarea proiectului si in Romania.

Postul va prezenta produse si servicii de imbracaminte, beauty, turism, sport si altele. Desi in prezentarea proiectului erau trecute si suplimente alimentare pentru publicitate, reprezentantii televiziunii au mentionat ca nu se doreste promovarea acestor produse.

Mediacom a primit ok-ul din partea CNA pentru inceperea emisiei;

Distribuie pe social media

By dvbnews