RCS RDS a solicitat astăzi la CNA schimbarea licenței prin satelit a televiziunii Digi Film, care se va denumi Film Now din 1 iulie 2018. Sigla se va schimba din 15 iunie 2018, pentru ca telespectatorii să se obișnuiască cu noua denumire. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de către membrii CNA prezenți la ședința de astăzi.

Televiziunea de filme Film Now va avea același conținut, nu se produc alte modificări.  RCS RDS consideră că televiziunea Digi Film este un produs deja apreciat pe piața, un post tv care a ajuns la maturitate. Reprezentații companiei au specificat că motivul schimbării denumirii în Film Now este faptul că există și alți operatori care doresc sa preia și sa retransmită FilmNow ( ex Digi Film ).

Film Now (în trecut Digi Film și Digi Film 1) este un post de televiziune al companiei RCS-RDS, dedicat difuzării de filme. Se recepționează numai în rețelele analogice și digitale ale RCS-RDS. La lansare, în anul 2008, era în sistem PPV și era denumit Digi Film 1. Din 2010 postul s-a redefinit și lozinca este Digi Film – Spectacolul merge mai departe. Digi Film difuzează filme adresate întregii familii, din toate categoriile: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, science fiction, istoric, horror, animaţie, musical etc.

 

Distribuie pe social media

By dvbnews