Digi TV se va numi Telly in Cehia – Digi schimba denumirea companiei din Republica Ceha, furnizorul de servicii de internet si televiziune urmand sa se numeasca Telly.

Digi CZ s.r.o a fost lansata in Cehia in 2006 ca un furnizor de televiziune prin satelit (DTH). Pe langa Romania, Digi ofera servicii si in Italia, Spania si Ungaria. Compania a lansat acum cateva zile un nou brand, Telly, aceasta fiind si denumirea companiei. Brandul a fost creat de Studio Najbrt, care s-au ocupat atat de nume cat si de logo.

Oferta de servicii ramane momentan aceeasi, schimbandu-se momentan doar denumirea si logo-ul companiei. A fost lansat deja si site-ul web telly.cz.

Telly ofera in prezent in Cehia servicii de televiziune (IPTV si satelit) si internet fix (DSL si fibra optica). Pachetele de internet disponibile la Telly sunt:

  • DSL (20, 50, 100, 250);
  • Optik (100, 250, 500, 1000);

In ceea ce priveste televiziunea, pachetele disponibile prin IPTV, pachetele TV costa de la 200 kc la 600 kc pe luna, oferind de la 68 la 128 de programe tv, in functie de pachet. Optiunea HBO + HBO GO costa 250 kc. Aceleasi preturi sunt practicate si pentru televiziunea prin satelit insa cu un numar mai redus de programe, oferind de la 46 la 100 de canale TV, in functie de pachetul contractat.

Pentru a ne face o idee despre preturile practicate de Telly, pachetul de internet Optik 1000 (1000 Mbps) costa 1000 kc (aproximativ 36 euro). Persoanele interesate de serviciile Telly pot testa gratuit timp de o luna aceste servicii iar daca nu suntem multumiti putem renunta fara costuri suplimentare. De asemenea, se ofera 3 luni gratuite la contractarea serviciilor.

Digi CZ s.r.o a fost achizitionata integral de grupul LAMA ENERGY GROUP acum cativa ani, grupul respectiv achizitionand si operatorul de telefonie Live Telecom in 2017. LAMA ENERGY GROUP este un holding detinut majoritar de fondatorul Petr Lamich, acestia avand operatiuni in domeniile de energie electrica, gaze si petrol si telecomunicatii.

Distribuie pe social media

By dvbnews