Discovery+ va ajunge în România prin Vodafone

Discovery a semnat un acord de distribuție multianual cu compania Vodafone, pentru a continua lansarea serviciului de streaming discovery + în toată Europa.

Acordul cuprinde 12 piețe, în care conținutul Discovery va fi pus la dispoziția clienților la telefonie mobilă ai VodafoneAceste piețe includ România, Marea Britanie, Germania, Turcia, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Irlanda și Islanda.

Clienții la servicii de televiziune Vodafone din aceste teritorii se vor bucura, de asemenea, de acces la discovery +, cu excepția Regatului Unit și a Turciei. Lansările vor fi susținute de campanii de marketing, incluzând o gamă largă de activități promoționale, atât pe platformele deținute de Vodafone, cât și de Discovery. Platforma discovery+ este deja lansată în Marea Britanie prin intermediul operatorului Sky, datorită unui acord semnat anul trecut. Platforma se lansează astăzi și în SUA.

Parteneriatul oferă companiei Discovery posibilitatea de a furniza serviciul său VOD pentru aproximativ 100 de milioane de televizoare ale clienților Vodafone, abonați din toată Europa la telefonie mobilă si internet, urmând ca lansarea să aibă loc în aceste teritorii în următorii doi ani.

Astfel, compania Vodafone devine o pârghie importantă de lansare a discovery+ pentru consumatorii din întreaga Europă. CEO-ul Discovery, David Zaslav, a declarat: „Acordul hibrid cu Vodafone susține strategia noastră la scară largă de a extinde distribuție liniară pentru a oferi conținutul nostru popular consumatorilor pe o multitudine de platforme și dispozitive.”.

Discovery, Inc. și Vodafone au semnat un parteneriat pe termen lung, prin care clienții Vodafone din 12 țări europene vor continua să se bucure de conținutul unic al portofoliului Discovery. Cele două părți vor colabora de asemenea pentru a aduce discovery+ abonaților Vodafone din Europa. discovery+ este serviciul de streaming care aduce la un loc conținutul și brandurile emblematice ale Discovery din întreaga lume.

Parteneriatul vizează clienții Vodafone de TV și de telefonie mobilă din România, Cehia, Ungaria, Marea Britanie*, Germania, Turcia*, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda. Aceștia vor putea urmări conținutul favorit al brandurilor Discovery, colecția despre istoria naturii BBC, dar și oferta premium de sport găzduită de Eurosport – toate la un loc pentru prima oară.

La momentul lansării, discovery+ va aduce una dintre cele mai mari oferte de conținut relevant la nivel global, dar și local, împreună cu seriile originale populare din categorii în care Discovery este lider de piață: lifestyle și relații; amenajări interioare și gătit; crime adevărate; paranormal; aventură și istoria naturii; știință, tehnologie și mediul înconjurător, precum și documentare de calitate. Începând cu Jocurile Olimpice din Tokyo din acest an, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice în Europa în materie de streaming, oferind acces la fiecare minut, fiecare medalie și fiecare erou, în direct și la cerere.

Parteneriatul îi oferă Discovery acces la aproximativ 100 de milioane de abonați TV și de telefonie fixă și mobilă în Europa, cărora discovery+ le va fi disponibil pentru o perioadă promoțională care va varia, în funcție de piață. Lansările vor fi susținute de campanii mari de marketing ce vor include activități promoționale de tip „always on” atât pe platformele Vodafone, cât și Discovery. Lansările în cele 12 țări vor avea loc pe parcursul anilor 2021 și 2022. Mai mult, canalele TV liniare ale Discovery vor putea fi urmărite în continuare de clienții Vodafone în România, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda.

Distribuie pe social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •