Televiziunea generalista eStrada TV va deveni News Romania, schimbandu-si atat denumirea cat si sigla. In prezent, pe TV exista ambele sigle, cea veche este situata in stanga – sus (a fost micsorata putin) iar noua sigla este disponibila in dreapta – sus insa probabil acestea sunt doar teste pana la momentul informarii CNA.

In luna ianuarie a acestui an, eStrada TV a fost reintrodus in grila de programe de cablu digital Digi (RCS & RDS). In 2019, a fost retrasa licenta audiovizuala a acestui post din cauza amenzilor neachitate de 135.000 de lei dar si din cauza publicitatii facute in mod eronat, conform CNA.

Postul a reinceput emisia dupa decizia Curtii de Apel de a anula hotararea CNA privind retragerea licentei. Nefiind o decizie definitiva, postul avea posibilitatea de a reincepe emisia pana la verdictul final.

Cel mai probabil vom vedea noutati privind acest program dupa ce Consiliul National al Audiovizualului va reincepe sedintele. Ultima sedinta CNA a avut loc pe 8 februarie 2021 iar sedintele vor fi reluate dupa confirmarea celor 4 locuri ramase libere in lista membrilor.

In prezent, au fost facute urmatoarele propuneri pentru locurile vacante in randul membrilor CNA: Dorina Rusu (propunere venita din partea presedintelui Klaus Iohannis), Mircea Toma (propunere venita din partea partidului USR-PLUS) si Valentin Jucan (propunere venita din partea Guvernului Citu). Locurile ramase libere au fost ale fostilor membri Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu (mandatele celor 3 au ajuns la final) si Radu Calin Cristea (decedat).

eStrada TV va deveni News Romania

eStrada TV este foarte cunoscut din cauza amenzilor primite de-a lungul anilor, majoritatea primite din cauza emisiunii lui Stelian Fulga, emisiune in care acesta promova diverse tratamente si suplimente care se presupuneau a vindeca boli grave (nefiind marcate corespunzator programele in care se promovau tratamentele), intitulandu-se un terapeut scolit de calugarii saolin.

Distribuie pe social media

By dvbnews