Grupul Digi | RCS RDS lansează un pachet special pentru abonații Digi TV – Pachetul 4K, care va cuprinde canalul propriu, Digi 4K, și Eurosport 4K.

Eurosport 4K, canal din portofoliul Discovery România, va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra-HD din pachetul 4K, introdus de operatorul de comunicații electronice Digi | RCS RDS, de vineri, 17 ianuarie 2020. Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Eurosport 4K

Televiziunea Eurosport 4K a intrat la RCS RDS cablu digital. Este în rezoluție 4K, în format HDR HLG și are comentariul în limba română. Se găsește la scanare pe aceeași frecvență cu Digi 4K.

Tot la acest operator, începând de astăzi au fost decriptate toate televiziunile digitale din pachetul de bază prin cablu tv al RCS RDS

Distribuie pe social media

By dvbnews