O noua aplicatie TV s-a lansat ieri in Romania. Aplicatia se numeste iNES Live si cu ajutorul acesteia se pot urmari peste 100 de canale TV. Pentru a urmari posturile pe aplicatia iNES Live ai nevoie de o conexiune de internet (de la orice operator) si de achizitionarea unui abonament.

iNES Live este o aplicatie de tip multi platform si multi screen. Aplicatia poate fi accesata si prin iNES SMART, aplicatie lansata in 2021 pentru toti clientii iNES. iNES Live se gaseste pe toate magazinele de aplicatii ale televizoarelor Smart cu sisteme de operare Google TV, Android TV, Sony, Philips, Tizen, Samsung si WebOS LG.

Aplicatia iNES Live se poate folosi simultan pe 3 dispozitive in functie de abonamentul ales. Operatorul ofera trei tipuri de abonamente:

  • iNES Live Basic (5 Euro) – 76 canale, se poate folosi pe un singur dispozitiv
  • iNES Live Plus (11 Euro) – 100 canale, se poate folosi simultan pe doua dispozitive
  • iNES Live Premium (16 Euro) – 115 posturi, se poate folosi simultan pe 3 dispozitive.

Iata care sunt avantajele aplicatiei iNES Live. Abonatii pot sa isi organizeze lista de canale in ordine tematica. Calitatea imaginii este impecabila, peste 90 de canale sunt in format HD (in functie de abonamentul ales) sau in format 4K (aceste canale sunt disponibile doar in pachetul iNES Live Premium), multe canale din aplicatie au sunet Dolby, anumite canale pot fi urmarite de catre abonati in sistem audio multi-language (acest sistem permite rularea continutului postului in limbile: romana, engleza sau maghiara).

Pentru a va bucura de calitatea iNES Live, accesati site-ul ineslive.ro, va creeati un cont in sectiunea Creeaza cont (din dreapta sus), accesati sectiunea Grila TV, va alegeti pachetul dorit (in dreptul fiecarui pachet in josul paginii gasiti butonul Comanda acum). Dupa ce faceti acesti pasi, descarcati aplicatia iNES Live/ iNES Smart din magazinul de aplicatii al tv-ului Smart si va conectati cu datele contului adaugat.

Plata pachetului ales de abonat se face rapid si recurent la fiecare 30 de zile, fara a fi nevoie sa mai faceti alte actiuni suplimentare. Utilizatorii pot modifica oricand tipul de abonament sau sa adauge extraoptiuni TV (in acest moment este disponibila doar o singura extraoptiune, Adult TV, la pretul de 1,19 euro, contine 4 canale TV, extraoptiunea se poate adauga doar daca aveti pachetele iNES Live Plus si iNES Live Premium) din contul de client iNES.

Pentru a functiona in parametrii optimi, utilizatorul are nevoie de o largime de banda de peste 10 Mbps pentru canalele SD, peste 15 Mbps pentru canalele HD sau peste 20 Mbps pentru canalele 4K. iNES Live apartine companiei iNES Group. { sursa www.media-max.ro ]

Distribuie pe social media

By dvbnews