Intact Media a luat o decizie neasteptata asupra unui post de radio pe care il detine. Pe site-ul postului romanticfm.ro este publicat un comunicat in care se specifica urmatoarele:

„Incepand cu 1 septembrie, postul de radio Romantic FM online se transforma in Romantic Premium. Ce inseamna asta? Ascultatorii care doresc sa asculte in continuare muzica Romantic FM pe online vor trebui sa plateasca un abonament lunar. Pretul abonamentului pe care ascultatorii vor fi nevoiti sa il plateasca este de 1 euro/luna, TVA inclus.

Pentru a va activa abonamentul trebuie sa intrati pe site-ul premium.romanticfm.ro. Cei care isi fac un abonament se vor bucura de muzica postului Romantic FM fara reclame. Prin aceasta decizie, Romantic FM devine primul post din Romania care cere ascultatorilor sai bani pentru a asculta muzica.

Varianta Romantic FM Premium se aplica doar in online, in FM Radio Romantic va putea fi ascultat gratis ca si pana acum. Taxa de 1 euro pentru a asculta/transmite postul Radio Romantic se aplica si pentru operatorii de cablu tv, iptv, dth sau aplicatiile de streaming.

Primul operator care a decis sa elimine Romantic FM din grila este Digi/ RCS & RDS care vineri, 1 septembrie, a eliminat Romantic FM din grila sa de programe. Astfel, abonatii Digi au ramas cu 16 canale de radio in loc de 17, cate erau pana acum.

Singurul operator de cablu care mai are in grila Radio Romantic FM este Vodafone. Postul de radio se poate asculta in grila de cablu digital Vodafone Romania pe pozitia 853.

Romantic FM s-a auzit pentru prima data in Bucuresti in 1994. In acest moment, postul se poate asculta si in cateva judete din tara, printre care amintim: Iasi (98,6 FM) si Bacau (98 FM). Romantic FM s-a lansat sub sloganul Muzica, nu zgomot, slogan pe care il are si acum.

Romantic FM difuzeaza muzica romantica si muzica latino. Grupul Intact Media mai detine si alte canale de radio, cum ar fi Radio ZU sau Antena 3 CNN FM. [ sursa: www.media-max.ro ]

Distribuie pe social media

By dvbnews