JimJam – lansează un nou design de brand

Din 1 august, postul de televiziune global dedicat copiilor preșcolari – JimJam – lansează un nou design de brand, menit să-i reflecte conținutul de programe, care îmbină joaca și educația. Pe lângă noul logo și identitățile de post, JimJam le prezintă copiilor personaje simpatice, noi-nouțe și o serie de elemente noi în grila de programe, printre care și blocurile speciale „Joacă-te & învață”. Facelift-ul brand-ului va fi valabil pentru toate cele 100 de țări în care emite JimJam

 

Noul look al postului JimJam a fost ales în timpul unui brainstorming internațional, la care au participat 9 agenții de design din 5 țări. Lista scurtă de creații a fost supusă testului suprem: părerea copiilor de 2 – 5 ani din întreaga lume. Ei au ales ideea câștigătoare, a agenției londoneze Wiedemann Lampe, care a creat noile personaje, identități de post, design, logo și grafică. Schimbarea vizuală reflectă conținutul de programe al postului JimJam, care propune micilor telespectatori animații din care învață jucându-se. Logo-ul a devenit mai viu și mai curat, iar literele „J” din numele postului s-au transformat în două personaje simpatice și distractive, care fac mereu echipă cu prietena lor, Steluța. În noile identități de post, Jim, Jam și Steluța sunt puși în situații jucăușe și distractive (cântă, construiesc castele de nisip, fac o baie cu spumă sau se joacă de-a circul), ce reflectă imaginea și curiozitatea preșcolarilor.

„Vedem un potențial enorm în publicul-țintă al JimJam. Suntem extrem de fericiți și mândri că putem impulsiona performanța JimJam și ne putem atinge targetul cu noul look și conținut al postului”, a transmis Judit Minda (Director al Departamentului Programe).

Despre JimJam 

JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. După lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil în peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis în 10 limbi, unui număr de peste 27 de milioane de abonați din întreaga lume. Grila sa de înaltă calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, companie internațională de top din domeniul difuzării și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.

Distribuie pe social media
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •