Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria începând cu data de 31 iulie 2018.

 

Televiziunea Romance TV a fost lansată în Germania de Valentine’s Day, pe 14 februarie 2008, iar în România și Ungaria pe 3 mai 2016. În Polonia există și în versiune HD. Mai este difuzată de asemenea și în Austria și Elveția. Însa această televiziune a intrat în grila unui furnizor de servicii tv cu plată din România la mai mult de 9 luni de la lansarea în țara noastră: Romance TV a fost lansată oficial în rețeaua de cablu UPC România de Ziua Îndrăgostiților, pe 24 februarie 2017, câștigând astfel o distribuție de o jumătate de milion de locuințe. Televiziunea Romance Tv a mai fost inclusă din 1 noiembrie 2017 și în grila de programe a DTH-ului Focus Sat.

Romance TV oferă o bibliotecă cu peste 1000 ore de programe, inclusiv filme si seriale romantice care vizează audiența feminină. Acest post tv este în prezent oferit subtitrat în limba română cu sunet original (plus suplimentar pistă audio în limba maghiară).

Distribuie pe social media

By dvbnews