ViacomCBS continua modificarile posturilor de muzica, MTV Rocks va deveni MTV 90s si VH1 Classic se va numit MTV 80s.

Modificarile se vor face in jurul zilei de 5 octombrie 2020, anunta dtvnews.hu. Dupa redenumirea postului MTV Dance in Club MTV (modificare efectuata la inceputul lunii iunie 2020, anterior numit MTV Dance), in luna octombrie vom vedea noile nume MTV 80s (in locul lui VH1 Classic) si MTV 90s (in locul lui MTV Rocks).

Reamintim ca MTV Rocks, Club MTV si MTV OMG (variantele UK) au fost inchise de astazi, urmand ca variantele europene MTV Rocks si VH1 Classic sa fie redenumite.

Cele doua posturi vor suferi si modificari de continut, VH1 Classic va difuza muzica din anii ’80, asa cum sugereaza si numele, fara sa mai difuzeze muzica din anii ’90 si ’00.
In ceea ce priveste MTV Rocks, tematica postului de muzica va fi modificata considerabil, nu va mai fi un post bazat pe muzica rock ci pe muzica anilor ’90.

MTV Rocks si VH1 Classic se vor numi MTV 80s si MTV 90s
In Romania, posturile MTV Rocks si VH1 Classic se pot vedea in urmatoarele retele de telecomunicatii:

  • Vodafone (UPC): ambele;
  • Telekom cablu digital/IPTV: ambele;
  • Orange cablu digital (infrastructura Telekom): ambele;
  • Orange cablu digital (infrastructura proprie): doar MTV Rocks;
  • NextGen: doar MTV Rocks ambele;
  • Focus Sat: ambele;

Astfel, in luna octombrie vom vedea noile posturi MTV 80s si MTV 90s in grilele operatorilor mentionati mai sus.

Televiziunile de muzica MTV Rocks si VH1 Classic sunt detinute de ViacomCBS Networks EMEAA (Europe, Middle East, Africa and Asia), o subsidiara a diviziei internationale ViacomCBS Networks International (VCNI). MTV Rocks a fost lansat in luna mai 2014 iar VH1 Classic (varianta europeana) a fost lansata in noiembrie 2004, cand feed-ul a fost separat de VH1 Classic UK (acesta din urma fiind lansat mult mai devreme, in iulie 1999).

Distribuie pe social media

By dvbnews